Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

И САШКА ЦВЕТКОВСКА ЗАМИНА ВО ЕЛЕМ ДА ВИДИ ДАЛИ ЌЕ ЈА ВРАБОТАТ

Одам на брифинг во ЕЛЕМ, им кажав на колегите ако не се вратам, ме вработиле! #антикампања #антиистражување

Фотографија на Saska Cvetkovska.

Фотографија на 99% Macedonia.

Од како е дојден СДСМ комплетно го реновираа патот за Делчево преку Каменица а и патот за Делчево преку Бигла.Јас наивен мислев због мене да не го кршам камионот всушност за дизељашката ги правеле патиштата да ужива во возењето.

Фотографија на Aco Spasovski.

Фотографија на Aco Spasovski.

loading...