Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

Христијан закажал слава во партијата сите пратеници ги држи под клуч

Христијан Мицковски уплашен неговите партиски претставници во парламентот да не случајно гласаат за Северна ги повикал на наводен Извршен комитет во седиштето на партијата во белата палата, а таму оргнизирал куќна слава со закаснување нели Христијан он имаше слава пред некој ден, оние пратеници кои не биле тука им вртел по телефон или со пораки и ги молел сами да си дојдат во доброволен куќен партиски затвор за да бил сигурен дека нема да одат во Собрание, на тие кои од старт му покажуваат пркос им велел дека ги вика како специјални гости на Извршниот…абе Мицко легендо од кај тие идеи од Будимпешта ли???

loading...