Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

Христијан Мицковски: по цена на животот името не го даваме! Кики бе гледам жив здрав си на топло

Христијане на многу не им беше јасно зошто те хејтав, ај за Заев ок нели јас сум вмровецот, па нели сум пријател со одредени политичари од ДПМНЕ кои ете не те вареле и така натака. Не бе кики имам непогрешлив осет за лицемери, за предавници за мајмуни за политички палјачовци, ти си таков. Не за Зоран Заев сум пишувал не он почна се поклони и тераше он е свесен дека политиката за него е при крај туку ти аплицираш да земеш власт, ти? Ем баци го Хан ем прегрни го Македонецот и тајно аминуј промена на име.

Топло е убаво е у белата палата, ама Христијан за да јадеш свинско мораш и во блато, мораш и да дигнеш товар и да се подметнеш, и жито и трици и чиста кочина не се криј  позади 8 те предавници кои се такви оти беа притиснати, а ти? Притиснат си? А, Христијане? Членството е бесно каде се луѓето на улици каде се жолтите елеци, каде си ти Христијане?

Нема да биде лидер од тебе на ВМРО ДПМНЕ никогаш, не чекај претседателски замини си го знаеме крајот твој…

Како беше и по цена на животот ќе дудлаш за власт.

loading...