Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ХОРОР ВО СТУДЕНТСКИОТ ДОМ ПЕЛАГОНИЈА: Овие деца кога ќе завршат факултет ќе бидат професори, судии, доктори, инспектори, политичари, обвинители, адвокати, новинари, бизнисмени…

Студентски дом „Пелагонија” – Скопје Република Северна Македонија;

Република Македонија; ПЈРМ;

Што ќе ни е политика кога нам ни треба колективно некој да ни расчачка по тоа главите и еден добар час по општа култура, хигиена, комуникација, ресоцијализација…

loading...