Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

Хероите на Мицковски: Тони нарко Санач Михајловски и жената му

Toни Михајловски глумецот подржувачот на Мицковски, член на ИК на ВМРО ДПМНЕ, ова подолу е неговата сопруга вработена во Централен Регистер главна е таму, кадарот на Тито Петковски исто на сликата инаку директорка на папир не смее да и писне главна е Михајловска онаа у белите панталонки со плата од 56 илјади денари, а вие од СДСМ дремете си…

Директорката од НСДП ја гушка ја сака и се и верува…

И една друга работа, стварно не ја разбираме потребата на Мицковски и неговите партали ала Инфомакс и ботовите да лажат дека Никола Тодоров доктор смрт губел избори како претседател на РИШ на партијата тоа не е точно членството памети доктор смрт сите избори ги добил, избори изгубија Спиро Ристовски и Христијан Мицковски локалните избори, Спиро како претседател на РИШ, а Мицковски како водач на скопските локални избори каде ВМРО изгуби катастрофално, ајде малце факти дечки…понеделник Мицковски  и еден домашен муабет се надеваме нема да му ја растуриме Нова Година…

loading...