Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

HАЧАЛНИКОТ НА СВР ОХРИД ВО ПОТПЕШ, ДИВА ПЛАЖА, ВО РАБОТНО ВРЕМЕ КРКА ЗАБРАНЕТА РИБА

да прашаме де Началниче на СВР Охрид Сашо Смилевски неколку прашања вака јавно поставени од охриѓани преку нас

Како е да се гоштеваш на дива плажа во Потпеш во див ресторан дур му јадете стапот на Нефи Усеини дека имал дивоградба а ова кја што си ти што е?

Како е да се гоштеваш со риба која е забранета за лов?

Како е да пиеш алкохол во работно време? Дури Авалонци во касарната пуштаат на забави малолетници каде има дооста алкохол и дрога?

 

loading...