Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

ГРУЈО ЌЕ СЕ ЖЕНИ ВО УНГАРИЈА ДА НЕ ГО ИСПОРАЧААТ ЗА 27 МИ???

Фотографија на Seir.

Фотографија на Seir.

Фотографија на Seir.

ај да не му растурам свада, ќе ја жени будалата цвика да не го загуби статусот, иначе веќе има државјанство ингарско од пред 5 годони го крие
од од маџарите го крие државјанството резерва му е
затоа се жени со ку…a
да не го испорачаат за тероризам oд 27 ми
loading...