Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...

Груевски ја обожаваше Катица Јанева да не глуми лудило сега

loading...

Кога сакаш нешто да си кажеш за парно цевка и докази, а да не си одиш дома испотена и со размачкана шминка, ќе си одиш во телевизијата каде работи син ти.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

 

loading...