Search
недела 22 септември 2019
  • :
  • :

Груевски има Едипов комплекс, мама ја спомна а ќерките и Боркица, не ама ако Боркица си најде капаче…

(ПРВ ДЕЛ) Мега-интервју со Никола Груевски!

Никола се жали Цаци сармица му сецнала пола интервју

(ПРВ ДЕЛ) Мега-интервју со Никола Груевски!

(ПРВ ДЕЛ) Мега-интервју со Никола Груевски!

Gepostet von infomax.mk am Sonntag, 10. Februar 2019

loading...