Колумни

ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ НА ИДЕИТЕ НА САШО ТАСЕВСКИ ОД БЈБ

Македонија

Заболени
11,554
Мртви
519
Излечени
7,607
Активни
3,428
Last updated: 08/08/2020 - 16:11 (+02:00)

Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски им упатил наредба на началниците на сите сектори за внатрешни работи , со која се ЗАБРАНУВА македонските граѓани со постојано живеалиште во Република Македонија да управуваат возила кои имаат странски регистарски таблици. Дали на овој начин директорот на БЈБ, кој јавно ја поддржува СДСМ, сака да им ги одземе возилата на граѓаните? Која е целта на ваквата забрана? Што сака Бирото за јавна безбедност да постигне со оваа наредба?

ВМРО-ДПМНЕ апелира до власта да престане да се користи со мерки кои се на штета на сите граѓани. Паниката која владее во редовите на СДСМ и кај нивните функционери не смее да биде причина за изрекување на забрани кои се на штета на граѓаните.

Фотографија на ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО.

Фотографија на ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО.

Фотографија на ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО.

Фотографија на ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО.

Фотографија на ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО.

loading...
Види повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker