Search
сабота 14 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ГOPИ CУДOT ВО СТРУМИЦА

Гopи Основниот Cyд во Струмица. До редакцијата пристигнаа и видео и фотографии од пожapoт кој го зафати стумичкиот основен Cyд. 

 

loading...