Search
недела 16 јуни 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ЃОКО КОТЕВСКИ Е НАШ ПАЦИЕНТ НЕМОЈ ДА СТЕ ГО ЧЕПНАЛЕ СО МЕТЛАТА ОТИ ЗОКИ, АЈ АЈ ИМА БОМБИ НА ПАЗАРОВ, КОТЕВСКИ НЕ ГО ПИПАЈ

чомбе ти не се курчи за тебе не важи нашата замолница до зз само за ѓоко со модрото око наш ѓоле…

loading...