Search
вторник 18 февруари 2020
  • :
  • :

Го видел не кој Срџан Ќерим. Го нема никаде Велат бил во Хрватска. Се крие како глушец


Bobi Ilievski
пред 4 часа
Го видел не кој Срџан Ќерим. Го нема никаде Велат бил во Хрватска. Се крие како глушец
Се крие човекот кој сакаше да биде претседаталот на државата и тоа само ако однапред добие подршка од двете најголеми партии.
Се крие човекот кој сакаше да биде генерален секретар на Обединетите нации.
Кој се сликаше со Анџелина Џоли и Бред Пит.
Се крие човекот кој во партнерство со Орце ги уништи изданијата на МПМ.
Ќе речат му е гајле ужива. За таков саможивник и човек со мегаломански амбиции животот во полуилегала како анонимус е удар за неговата психа,его и суета до вчера беше господар на Македонија.
За Орце велат последен пат бил виден на аеродромот во Загреб. Не Орце не избега, туку легално излезе од државата благодарејќи на пасошот што му го даде Катица.
Велат ќе одел во Русија, ќе бил регионален менаџер..Каде и да оди ќе плаќа вистински рекет на вистински рекетари кај кои доцнењето на рата ќе значи активирање на безбол палки пиштоли. Таму нема да биде Орце главниот фраер во Скопје и Македонија.
Засега ќе биде сам без семејството.
Груевски избега благодарејќи на нереагирањето на Катица откако ги подигна парите во Банката и неажурноста на МВР.
Живее како азилант во стан на разузнавачката служба. Се шета најчество во друштво на агенти- сам е премногу ризично.
Човекот кој беше господар на животот и смртта во Македонија ги поминува деновите сам без семејството пишувајќи фејсбук статуси

loading...