Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ГЕРОСКИ: СРАМ НЕМА НИ ОВОЈ ДИМИТРОВ

Заев што не дава оставка, не дава. Тоа се очекуваше. Арен маж на зборот не си стои, нели. Добро, ај ќе се правиме мутави и ќе поверуваме дека Борисов го убедил…
Туку, не ми е јасно како после личниот неуспех и после оваа глупава изјава на Твитер – ама ептен недоветна! – без оставка ќе мине и министерот за надворешни работи Димитров.
Бреј, луѓе без образ. Срам да се немало!

Фотографија на Branko Geroski.

Доста со плукање по Макрон, будали едни! Кај што плукате денес, утре таму ќе лижете…
loading...