Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ГАЛФ МАКЕДОНИЈА: Сега е моментот кога треба да се #СедиДома

Според новите мерки на владата, ве известуваме дека можете да купувате на нашите пумпи секој ден до 20:30 часот, доколку не се утврди поинаку во следните денови.

Пумпите ги дезифинцираме секојдневно, а вработените на пумпите и во транспортниот сектор се максимално заштитени со сите заштитни средства.

Апелираме до сите граѓани да ги почитуваат воведените мерки и рестрикции за да се заштитиме сите.

Сега е моментот кога треба да се #СедиДома и да излегуваме само доколку е неопходно.
😷😷😷

Фотографија на Gulf Oil Macedonia.

loading...