Search
сабота 25 јануари 2020
  • :
  • :

Фуркан Салиу: Премиере твоите луѓе по општините те лажат, а ти им веруваш!

Двете видеа на Перса Тодоровска се шернати повеќе од 1170 луѓе и се кликани над 134илјади пати само на мојот приватен профил за помалку од 8 часа, и ги разбирам различните коментари.
Некои коментари се мотивирани од жална слика (без канализација, без тротоари и асфалт) која доаѓа од населено место оддалечено само 12 километри од центарот на Скопје.
А некои се мотивирани од партиската книшка со оглед на тоа дека изборите се ближат… И нив ги разбирам 😊
За да ја затворам оваа дебата, повелете линк на предизборната платформа на господинот Наумовски… Еве што вети, па вие одлучете колку сработил. ⬇️
http://zivotzasite.mk/…/uplo…/2017/09/Programa-Gjorce-05.pdf
А погледнете го и видеото подолу…
Денешната ситуација треба да биде лекција и за Премиерот… Веројатно никогаш не бил во Орман, а сосема сум сигурен дека не ни знае каде се наоѓа улицата, а он се реши да им верува на луѓето околу него (кои што веројатно за прв пат ги гледа) и да тврди дека нешто било инсценирано.
Премиеру, не се брукајте, размислете добро пред повторно да отиде на настан каде што домаќин е ваш градоначалник, а посебно внимателни треба да бидете ако ве повикаат градоначалниците на Гази Баба, Аеродром или Ѓорче Петров. 😊

Двете видеа на Перса Тодоровска се шернати повеќе од 1170 луѓе и се кликани над 134илјади пати само на мојот приватен профил за помалку од 8 часа, и ги разбирам различните коментари. Некои коментари се мотивирани од жална слика (без канализација, без тротоари и асфалт) која доаѓа од населено место оддалечено само 12 километри од центарот на Скопје.А некои се мотивирани од партиската книшка со оглед на тоа дека изборите се ближат… И нив ги разбирам 😊 За да ја затворам оваа дебата, повелете линк на предизборната платформа на господинот Наумовски… Еве што вети, па вие одлучете колку сработил. ⬇️http://zivotzasite.mk/wp-content/uploads/2017/09/Programa-Gjorce-05.pdfА погледнете го и видеото подолу… Денешната ситуација треба да биде лекција и за Премиерот… Веројатно никогаш не бил во Орман, а сосема сум сигурен дека не ни знае каде се наоѓа улицата, а он се реши да им верува на луѓето околу него (кои што веројатно за прв пат ги гледа) и да тврди дека нешто било инсценирано. Премиеру, не се брукајте, размислете добро пред повторно да отиде на настан каде што домаќин е ваш градоначалник, а посебно внимателни треба да бидете ако ве повикаат градоначалниците на Гази Баба, Аеродром или Ѓорче Петров. 😊

Gepostet von Furkan Saliu am Donnerstag, 5. Dezember 2019

loading...