Search
сабота 14 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ФОТО Снег среде лето во Италија и Франција

Временските прогнози најавуваа снег во западниот дел од Алпите, а според фотографиите објавени од фејсбук-страницата Severe Weather Europe, прогнозата се покажа како точна.

На социјалните мрежи се објавени фотографии на кои мои може да се забележи снег од 30 сантиметри на Алпите.

Снегот среде лето вчера ја изненади и Франција.

Временските прогнози најавуваа снег во западниот дел од Алпите, а според фотографиите објавени од фејсбук-страницата Severe Weather Europe, прогнозата се покажа како точна.

Снег наврнал и во северозападниот дел на Италија, во Монте Фраитеве на 2.702 метри надморска височина.

loading...