Search
петок 24 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ФОТО На плоштад почна да никнува Божиќно село со 60 зимски куќички

На плоштадот почна да никнува Божиќно село со 60 зимски куќички, насловени како „Зимска земја“ кои како што најави градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов треба да го красат пред новогодишните празници.

Сите куќички во Божиќното село се наменети за продажба, но само за новогодишни дреболии. Ќе има и мала сцена на која секој ден ќе се случуваат различни настани и претстави.

Фото: Томислав ГЕОРГИЕВ

 

loading...