Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

ФОТО: Гугл камерата ги снимила додека имале секс – пар стана хит на интернет

Двајца млади љубовници од Тајван не се ни надевале дека ќе станат интернет сензација и тоа после обидот да водат љубов на една улица, среде пустелија.

Имено, сосема случајно тие биле снимени од Google Street View камерата, после што завршиле на интернет и тоа голи.

Иако Гугл рекоа дека ќе ги отстрануваат сите голи фотографии од своите карти, не ја остраниле оваа фотографија на патото Шантаин, во близина на градот Таичунг.

Фотографијата веројатно би останала незапаметена, да немало корисник на Гугл кој ја воочил и ја споделил на социјалните мрежи.

loading...