Search
петок 6 декември 2019
  • :
  • :

ФОТО ГАЛЕРИЈА: СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЛАМИНГО КАЗИНО ВО ХОТЕЛ МЕРИОТ

Погледнете каква беше атмосферата на отворањето на казиното Фламинго во хотелот Мериот во Скопје.

loading...