Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

(ФОТО) ЕДНО ЛИЦЕ РАСЕЧЕНО СО НОЖ ВО ТЕПАЧКА ВО НОЌНИОТ КЛУБ „ИМПЕРАТОР“ ВО БИТОЛА

Едно лице тешко повредено и со пресечена Вена од Рака е епилогот од тепачката во Нокниот Клуб „Император“ во Битола. Настанот се случил околу 01:оо часот ,кога во ресторанскиот дел избила караница помеѓу две групи, при што едно од лицата извадило Нож и го расекол другото момче од спротиставениот табор.Повредениот е веднаш пренесен во Клинички Центар „Трифун пансоки“ во Битола, додека лицето , строрител на Кривичното Дело се дало во бегство ,а по еден час ,истото е лишено од слобода. Локви крв по подот од расекотината на младото момче беа видливи во „Император“.

Преземено од Охрид скај

Фото Охридскај   

loading...