Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ФИЈАТ ДРУЖЕ МОЈ ЈЕСИ ЛИ ТО ТИ? ИЛ НИСИ

Колку што знам јас, Бекам не украл од УБК компромитирачки снимки на познат скопски бизнисмен со малолетнички и потоа не убедувал роднина на бизнисменот да плати рекет кај Боки во вид на… Ај да оставиме детаљите други да ги откријат. Важно, рекетот е уредно платен.

ГЕРО НЕ ВИКА КОЈ Е НИЕ ВИКАМЕ ДРУЖЕ ФИАТ ЦАНОВСКИ

Колку што знам јас, во мобилниот телефон на Боки не е откриена порака од Бекам со содржина: Многу си го обрал, друже!

loading...