Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

ЕВЕ ГО ОВОЈ ШТО ТВРДИ ДЕКА 300 ПИЛОТИ МУ ВЕТИЛЕ СДСМ, ШАБИ БИЉАЛИ АКТИВИСТ

Шаби Биљали е активист на СДСМ од Арачиново син на Џан Карло сликите покажуваат џабе се вадите не сте ветиле 300 пилоти на Арачиновци и дека типот не е ваш ваш е вааш

loading...