Search
сабота 18 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Емил Јакимовски се наоѓа во полициска станица на распит

 Емил Јакимовски во моментов се наоѓа во полициска станица на распит за заканите што изминатиот период ги упати кон новинарките Мери Јордановска и Искра Коровешовска, како и кон директорката и други вработени во Централниот регистар.
loading...