Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Ексклузивно видео: Голиот Охриѓанец повторно се шета низ градот, дали полицијата ќе превземе нешто?

Голиот човек кој што скоро една недела слободно се  шета низ градот Охрид ги вознемири повторно Охриѓани, овој пат е забележан во непосредна близнина наспроти школото Христо. Охриѓани преку Шило Магазин упатуваат апел дали полицијата ќе превземе нешто, бидеќи гол маж да ви шета низ улици е вознемерувачки и се плашат да излезат до продавница, да не бидат нападнати.

Како што напоменавме пред неколку денови ова е втор ваков забележан случај во Македонија, првиот е во 2010 година во непосредна близина наспроти селото Подмоље кога гол маж со влосипед тргнал да си оди за Скопје.

видео

https://shilomagazine.com.au/wp-content/uploads/2020/03/video-1585161069.mp4?_=1

loading...