Search
понеделник 26 август 2019
  • :
  • :

Ексклузивно, Христијан Мицковски си го следел и баџанакот, ама и еден куп други вмровци!!!

Kако што најавивме

ТУКА

Дел од извештајот број 5 доставен до Христијан Мицковски од екипата за следење при ВМРО ДПМНЕ или по нашки ПАРАПОЛИЦИЈАТА НА ПАРТИЈАТА:

 

loading...