Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ЕКСКЛУЗИВНО: Балканска свадба на столетието,се ожени синот на Ѓукановиќ, еве кој Македонец беше специјален гостин

Вечерва се ожени синот на Мило Џукановиќ Блажо еве кој Македонец беше на свадбата на Свети Стефан…

Владимир Стаиќ сопственик на бензинските Галф од Македонија заедно со Бранко Азески се поканети на свадбената прослава на Свети Стефан на КРАЉИЧИНА ПЛАЖА.

Азески Бранко е присутен како почесен конзул на Црна Гора во Македонија..исто така на прославата.

Milo Đukanović

ФОТО ДОКАЗМАКЕДОНИЈА

Блажо е син единец на црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ.

Избраничката на Блажо Ѓукановиќ е црногорската убавица Милена Поповиќ:

На свадбата ги забавуваа Аца Пејович, снаата на Брена Александра Пријовиќ, Халид Муслимовиќ и Милица Павловиќ.

Местото каде Џукановиќ го кажа судбоносното ДА е истото на кое се ожени и Новак Џоковиќ

loading...