Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

Е, за ова и со овие во пакет, ќе си изгубиш Зоќе. Да си знаеш

Прво пишуваш статус на бугарски за Гоце, каде потенцираш дека е Бугарин и им даваш ветер во едра на Зоќе и Стевота, а потоа ставаш цвикери ,,Ристо Гучи”, нали, на себе и си резервираш некој сом во ,,Воденица”, истата онаа ,,Воденица” каде јадеа грујовите пајташи сомои, ноеви, бизони, сосои од крокодили, петли и шијем ти га џуро тракатанци…

Принцип је исти, све остало су нијансе…Балашевиќ.

Е, за ова и со овие во пакет, ќе си изгубиш Зоќе.
Да си знаеш.

loading...