Search
петок 15 ноември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Дуплиот данок за камионџиите е смислен за да се соберат пари за договорот со Боки 13 и Максим?

Дали потребата два пати да се оданочуваат камионџиите на регионален пат кој е во општина Куманово домашни, ама и на ЕУ е да се соберат пари да се овозможи да се реализира договорот помеѓу Максим Димитриевски градоначалник на Куманово и сега обвинетиот Бојан Јовановски Меѓународен сојуз Скопје???

Датумите некако се поклопуваат…

ЛАЈК ЛАЈК БОКИЦА И МАКСИМЧЕ

Gepostet von Politika24.mk am Mittwoch, 4. September 2019

loading...