Search
среда 29 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ДТП вакцината предизвикува аутизам: Штипскиот суд исплати 13.000.000,00 денари како оштета на семејството на осакатеното детенце

ЛИНК ДО ОРИГИНАЛОТ ТУКА

ЗДРАВЈЕТО ПРЕКУ ИГЛА НЕ ВЛЕГУВА

loading...