Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Драма. Грабнато малолетно девојче во Шутка, тепани полицајци

Доказм дознава дека во моментов има вистинска драма во Шутка со бело комбе е грабнато малолетно девојче локалното население над 500 луѓе тргнале во потрага налутени и желни за одмазда врие од полиција сите полициски сили од околината се таму има 4 повредени полицајци, детали подоцна. Улицата Индира Ганди. Полицајците се под блокада од населението. Ромите мислеле дека тие се грабнувачите затоа ја нападнале полицијата.

извор од населението

loading...