Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

Досадни сте со становите на Хорхе па за 10 години што очекувате, вие сте бетер од него

Каква е таа глупа прикаска за двата стана на хорхе…Абе токмаци!!! Не се прашуете колкава огромна штета направи на оваа Држава, со кршење на Уставот, со аболицијата, со брукањето на Македонија на надворешен план и што уште не…Големо “таквото” ако за 10 години како прецедник има два стана….

loading...