Search
понеделник 26 август 2019
  • :
  • :

ДОНИРАЈТЕ ЗА НЕДЕЛКА, ДЕТАЛИ ВО ТЕКСТОТ

Почувани,здраво,Сакам да ве замолам лично за подршка но ако вие не медиумите кој? ние немаме друг,државата во секој поглед кренала раце од нас со што сме принудени да се бориме сами за жал.Затоа сакам да ви кажам продолжувам со борбата.Тешка но остварлива и многу сум среќна што со секоја нова борба.Имам нови и нови резултати.Со помош на операцијата раката ми се опушти,говорот ми е многу подобрен уште првиот ден по операцијата а како заздравував говорот се повеќе и повеќе се оправуваше.Во Јануари 2019 бев на рехабилитација која чинеше 7000 евра за 14 дена многумина би биле скептични во однос на резултатот кој би можел да се достигне но јас ќе ти кажам една прекрасна вест дека прстите на раката уште повеќе ми се исправени и можам да држам телефон во раката предтоа немав сила за такво нешто исто така без проблем можам да држам кеса во раката кога пазарувам до 2,3 кг.подолго од претходно.Претходно имав страшни болки и немав сила а сега имам и мускулчиња на раката што значи се опоравува❤Но борбата не застанува тука сега во Септември морам повторно да одам на операција која ќе ме чини околу 5000 евра (со пост-оперативни третмани) и со патни трошоци.Хуманите граѓани може да донираат на 143-464 доколку се на ВИП или ОНЕ.И пред се сакам да им се заблагодарам од срце за насмевката кои ми ја овозможија и радоста која е бесценета.Ви благодарам.
Сметка за донации
210 5016724851 07
Неделка Чукчуковска
НЛБ банка АД Скопје

Сметка за донации од странство
IBAN MK07210501672485107
Nedelka Cukcukovska
SWIFT TUTNMK22
NLB BANKA AD SKOPJE

loading...