Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ДОКАЗ ДОЗНАВА: Поранешниот градоначалник на Кавадарци Александар ќе го папа извршен му е претрес и најдени се антиквитети

Доказм од сигурни извори дознава дека утринава е извршен претрес во домот на поранешниот градоначалник на општина Кавадарци Александар Панов и при тоа му се најдени поголема количина на антиквитети спремни за продажба, најверојатно поранешниот градоначалник ќе добие и притвор. најверојатно Панов бил дел од групата на криумчари со Паско Кузман.

Во домот на ексградоначалникот на Кавадарци пронајдени над 1.000 археолошки монети

Во домот на поранешниот градоначалник на Општина Кавадарци, А.П., полицијата пронашла над 1.000 монети со археолошка вредност,Станува збор за монети кои биле пронаоѓани на разни локалитети низ Македонија.

loading...