Search
среда 11 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ДОГОВОР ЛИ Е БОКИ ЗЗ ДА НЕ ЗАНИМАВААТ ЗА ДА НЕ ИЗЛЕГУВААТ КРИМИНАЛИИТЕ НА ОВАА ВЛАСТ?

Jordanka Ivanovska-Joci

До избори закажале 40 рочишта за ,,Рекет”, Зоки си прави селфија во Лондон, Кочо ќе одел во пензија, СДСМ си спремаат славје…..
И уште отсега можам да ви кажам, до избори – јавноста ќе чита само ,,рекетарски прикаски”.
Тоа сериозно треба да ја загрижи на пример опозицијата. Судењето за ,,Рекет” ќе ја блокира читачката критичка сцена, односно сериозни теми, со месеци, само ќе удираат во непробоен ѕид.
Власта си обезбеди ,,панцир”.

Јoци арно поентираше не правите идиоти бре дечки за да не се збори за рекет 2 и другите ваши криминалии со дрогата.

Калето нема да ја осуди Ката
Ама затоа кланот е усран до гуша
Клучни играчи за Нато се Ката и Стево

 

loading...