Search
петок 10 април 2020
  • :
  • :

ДОБРО Е ВРОДИ СО ПЛОД РЕАКЦИЈАТА, СИНОТ НА ПРЕНТОВИЌ ЌЕ ГИ ДОНИРА ПАРИТЕ ОД НАГРАДАТА

Македонија

Заболени
663
Мртви
30
Излечени
37
Активни
596
Last updated: 10/04/2020 - 08:29 (+02:00)

Татјана тебе ти се обраќам не на син ти него не го објавивме со лик ниту е он проблем проблем е твојата општествена позиција, да ова е добар потег и те поздравувам тебе и твоето семејство!

loading...