Search
вторник 18 февруари 2020
  • :
  • :

ДОБРИ ВЕСТИ ОД ВМРО ДПМНЕ: ГРУЈО ИДЕ У КАНТА!!!

Фотографија на Riste Prokopsanoto.

Алоооо Николаааа!!!
Како “ножињава”?!

Дај, те молам, сега еден текст во твој стил – чаршав со emoji. Подобјасни го делот со тоа како ги бираше кадриве?!

Инаку овие ножиња представуваат опасност и за Х. Мицкоски во иднина.
Како му ги збрцуваат на Никола, така ќе променат страна и на следната кривина.

Напомена:
Промена на статутот е внатрепартиска работа. И не се спорни одлуките. Тоа си е нивно право.
Спорно е тој (Никола) што го трпеше овој (Антонио), со какви кадри се имал опкружено.

Фотографија на Ina Mnogufina.

– Го прилагодуваме статутот на партијата на статутите на нашите европски сестрински партии па затоа наскоро ќе го укинеме местото почесен претседател на партијата!

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Мицковски во интервју на ТВ 24.

loading...