Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Добивме и провладин куртон ала Инфомакс

Добивме и провладин куртон ала Инфомакс опозициски у 14 часот ним им се стемнило, Acika де речи им овие се твои деца да не се глупираат

Фотографија на Марјан Стаменковски.

Лицето е Марко Шајновски од Драчево, глумеше Вмроовец и обработуваше за режимот, а сега е новопечен чирак во СДСМ. вработен во ОУ Кузман Шапкарев во Драчево, како секретар.

loading...