Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

До кога со вакви ликови како МУНИР ПЕПИЌ ……!!!!!

До кога со вакви ликови како МУНИР ПЕПИЌ ……!!!!! Горенаведениот лик Мунир Пепиќ наводниот разузнувач вработен во Агенција за Разузнување ( уствари вработен на одржување на возилата и потрчко) сега осуден на 15 години затвор за учество во крвавите настани на 27 Април каде брутално го претепува пратеникот Села и насилно влегува во Собранието , истиов Мунир го чекаат уште две судења за предметот Титаник и за лажна диплома со која е и вработен во Агенцијата. На Мунир за награда за неговите извршени нечисти и незаконски дела мегу кои и фалсификување лични карти за избори , лажни сведочења за кои е користен против чесни припадници на МВР , носење на Горанците од Косово под присила да гласаат за режимот , освен што е он вработен исто така и неговата сопруга е вработена во Ј.П Водовод и Канализација поради неговите криминални заслуги. Поради вакви криминалци кои со своите нечесни дела добиваат бенифиции , , се прашуваат сите чесни грагани во Македонија кога,ке се расчисти со вакви и слични како него кои со подршка на лица од институциите кои се уште се во нив им нанесоа огромна штета на граганите со нивните злоупотреби и за тоа не одговараат пред лицето на правдата…..Кога ке се расчисти со нив и ке ги стигне Правдата Кога…????

loading...