Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

До кај се стигна Миленко им се потсмева на дигачите на знамето на НАТО: Вие сте ко малото мачорче што не е*ело

Информација до идиотиве што седат.
Знаме на НАТО се подига дури при официјален прием во организацијата. Откако сите парламенти ќе го ратификуваат договорот.
Знам дека ви е неможно да разберете вака проста работа оти сте преокупирани со вработување на јатрви, баџанаци, шури и шваљерки.
Ама, тоа е вистината.
Вчера без везе мрзневте.
А, така сликани и евидентирани ве чека Нирнберг.

Да напоменам, ми личевте на мачорите што го зеле и малото мачорче кога оделе да ебат. Па, бидејки цело време дремеле, ѕиркале, мрзнеле (а ни цицка не фатиле) малото мачорче им рекло: “доста ебевме, ај си одиме фома”.

loading...