Search
среда 26 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Директорка Маре пазарџика

Директорка Маре пазарџика Деновиве се шират гласини низ Кр.Паланка како директорката на училиштето Илинден од искуство од претходните мандати продолжува со наплаќање за работни места.За нејзиниот начин на вработување за пари може да посведочат повеќе лица на кои лично таа им има земено пари за вработување.Директорке дали сте свесна дека правите кривично дело за кое ке одговарате.

PISMO OD K PALANKA

loading...