Search
среда 19 февруари 2020
  • :
  • :

Џафери до Зекири: „Не реагирајте тука, ако сакате да кажете пишете нешто на Фејсбук“ (ВИДЕО)

Во Собранието почна седницата за Законот за Јавно обвинителство. Во миговите кога Талат Џафери објаснуваше за тоа како ќе се одвива седницата, му дофрлаше Мухамед Зекири, со што му врати и претседателот на Собранието.

„Не реагирајте тука, ако сакате да кажете пишете нешто на Фејсбук“ , му рече Џафери.

 

loading...