Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

Девојчињата во АМСМ грицкаат семки, а лушпи сами паѓаат доле, боже прости им

Здраво цареви, оваа година ќе биде наша планираме јако да згазиме со кампањи. Примивме едно девојче тука ни ја препорачаа преку луѓе има курс за маркетинг поминато 6 месеци ѕвер е све знае и ми рече да ви ја пратам оваа фотографија сликана преку шофершајбна со Алкател од старите за да покажеме како се спрема извештајот за состојбата на патиштата да се види дека се спрема на компјутер. Да не се сече сликата да се види дека имаме мапи и листови на сите страни и дека се работи многу, види некако пресечете го сончогледот што го грицкаат ова лушпите доле. Сакаме со оваа слика да постигнеме сигурност кај нашите членови, кога ќе го видат сторито да речат овие амсм работат не се заебаваат да седат да грицкаат семки…и видете инфлуенсери да го шеруваат постот што повеќе да се види состојбата на извештајот побрзо постирајте колешката од маркетинг веќе спрема нови кампањи има многу идеи научено на курсот.
Фотографија на Digital / ДиЏиТаЛ.
loading...