Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Денес нема глупост од влада. Изгледа споиле со 8-ми септември.

Најубото во утрешниот неработен ден е шо владата не ќе можи да прај глупости.

loading...