Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Дембели

Голем број дембели ја поминуваат работната кариера на работи и задачи за кои знаат дека не ги бива или, уште полошо, нема реална потреба од нив.

Меѓутоа, ретко се зборува за дембелството како наша морална и духовна декаденција и колективна национална лузна

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”

loading...