Search
вторник 12 ноември 2019
  • :
  • :

Дац: Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич

Дац

„Ми фали Груевски како глумец, ама не го биваше ич“, откри Драган Спасов Дац за поранешниот премиер Никола Груевски, откако Жаре го потсети дека се нашле заедно на иста сцена, во Драмски театар, во култната претстава „Грев или шприцер“.

loading...