Search
сабота 25 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Дали мали раце значи и мал пенис?

Utre EKSKLUZIVA CITAJTE ZA BUZO KOJI SE NAGUZO

вие раководителе на скопскиот дел Зоран Бузлиев ЈАВНО ВЕ ПРАШУВАМЕ Зошто почитувани во катастaр има предмети со судски пресуди, а истите не се спроведуваат и кога директоре Тунџев планирате да спроведете-направите ревизија на сите предмети вака или онака заглавени во лавиринтите на вашето ЈП бидејќи јавна тајна е дека НАЈГОЛЕМАТА КОРУПЦИЈА СЕ ОДВИВА ТОКМУ ВО КАТАСТAРОТ?

Дали таму некој прави криминалии и добиени судски пресуди не можат да се спроведат во претпријатието, дали не треба преку ревизија да се утврди и отстрани криминалот во работењето и за тоа НЕКОЈ ДА ОДГОВАРА?

Момак прави истражување дали има поврзаност помеѓу големината на рацете и големината на пенисот и доаѓа до вчудоневидувачки резултати. Воедно истражува дали има поврзаност и меѓу големината на нозете и големината на пенисот и доаѓа до сознание дека 5 души во 100 може да се пофалат со 16 сантиметри во ерекција. Голема улога во целото мислење за големината на машкоста имаат и порно филмовите.

loading...