Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Дали Максо сака да биде нов Заев? Градоначалникот на Куманово почна да му дели совети на својот идол

Градоначалникот на Куманово порачува: “Чистка на сите нивоа, прво во сопствениот двор”

(Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски)

“Чистка на сите нивоа. Прво во сопствениот двор, па и во цела држава. Исклучот за никого, се по ред, Македонија мора да ја биде!”, пишува градоначалникот од СДСМ.

loading...