Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Дали е ова следна мерка и кај нас: Србија воведува полициски час од 13 часот

Дали е ова следна мерка и кај нас: Србија воведува полициски час од 13 часот

Српските власти размислува за радикализација на мерките за корона вирусот. Бидејќи најголем дел од граѓаните не го почитуваа полицискиот час кој почнува од 17 часот следна мерка ќе биде тој да започне од 13 часот.

За пензионерите пак ќе биде дозволено само два часа во денот да отидат во продавница или во аптека.

Оваа мерка се очекува во 18 часот да биде соопштена од страна на претседателот Вучиќ.

loading...