Search
петок 6 декември 2019
  • :
  • :

Дали Ане е деветта кај осумте или осумте се враќаат во ВМРО?

СЛИКАНА ВО ФОУР, АНЕ НЕ СТАВАЈ МОНТАЖИ ЦРНА АНЕ 2014 ТА НЕ ПОСТОЕШЕ ОВАА КАФАНА СРЦКА

ПРОБАЛА АНЕ ДА СЕ СПАСИ ДА ЈА МОНТИРА НА СТАР ДАТУМ СЛИКАВА АМА СРЦ ТОГАШ ОВОЈ РЕСТОРАН Не ПОСТОЕШЕ

Ане Лашкоска си ручка пред некој ден со Канческа Милеска си уживка мојата прилепска пациентка …него се збори Ането се пазарела да биде гласачка за смена на името леле некој викаше 300 илјади евра си побарала, скромна бее. Ане и за 100 денари и за 300 илјади евра предавник е предавник, така дедо викаше…

Или си или не си ….

loading...